Sayfalar

24 Şubat 2012 Cuma

Yatak meselesi...

Hem 2. bebeğin gelecek olması, hem de kızımın boyunun artık şimdiki yatağına sığmaması sebebiyle yeni bir yatak arayışı içerisindeyiz.
İlk doğdugunda sadece bir karyola almıştık,  nedense!?
Zar zor sığıyor olsa da şu an hala o karyolayı kullanıyor.
Oda takımını doğduktan 2 sene sonra yeni bir eve taşındığımızda almıştık.O zaman karyolamız hala yeterli olduğu için yatağını almayıp sadece dolapları , şifonyeri ve çalışma masasını almıştık.
Şimdi de odasının yatağını mı alsak yoksa, seçtiğimiz diğer modellerden birisini mi alsak diye karar veremiyoruz.
Şimdilik bebek doğmadan 1 -2 ay öncesine kadar vaktimiz var, çok da acelemiz yok.

1. resimdeki turuncu oda bizim odamızdan, burdakine ilave büyük bir tane de şifonyerimiz var bizim.Şu an sadece çalışma masasının altındaki, yatağın içine gireceği platformu ve yatağı yok.

Diğer fotoğraflardaki yataklar ise tahmin edildiği üzere hepsi İKEA.

Fikri olan, ya da farklı yatak modelleri bilen, gören , duyan varsa eğer bana linkini ya da resmini gönderirse çok sevinirim.
Aşağıdaki resimlerdeki modeller çok net olmasa da numaralandırma yaptım bakalım en çok hangi yatak beğenilecek , yorumlarda belirtirseniz karar vermem kolaylaşacak.
Sizce?











23 yorum:

annesiningülü dedi ki...

biz ikea'dan almıştık yatağını park yatak küçük gelince. bu fotoğraflar arasında yok bizim model...
şimdi alsam kesinlikle 2. modelin beyazını alırdım, sanırım birde indirimde bu yatak.

Adsız dedi ki...

Ben 3 numara diyorum,en kullanışlı o görünüyor hem de güvenlikli sağlam bir duruşu var.Bu arada biz de bebişime oda hazırladık ve araştırmalarım sonunda park yatak da karar verdik ama neden mobilya almadım diye düşünmeye başladım acaba 3 yaşından sonra normal bir yatağa geçirsek çok mu erken olur ??O zaman d ben şahsen bazalı tek kişilik yatak almayı düşünüyorum siz niye öyle düşünmüyorsunuz büyük kızınız için?

Nil dedi ki...

Elif artık devamlı uzayacak. yani daha bir genç odası yataklarından falan bakabilirsin. ben bu seçenekler arasından en çok 5 numarayı beğendim. hem beyaz hem daha geniş sanki.
üç numara da kullanışlı ama dar gibi.

Hülya dedi ki...

blogdaşım benimde 20 aylık kızım var ve az kaldı oda yatağa sığmayacak. Bende yavaş yavaş bakıyorum ve o beyaz altında çekmeceleri olan ikeadaki yatağı yerinde görmüş ve beğenmiştim. Hem kullanışlı çekmeceleri olduğu için hemde sade güzel bence. Sevgiler,

Filiz dedi ki...

Canım ben 3 numaralı yatağı çok beğeniyorum ama ikea'nın ürünleride iki günde dağılıyor, yani hiç uzun ömürlü değil, birde senin odan turuncu ağırlıklı ise beyaz hoş olmaz. Bence sadece baza ve yatak alabilirsin, illa karyola almana gerek yok ayrıca odanızada daha uyum sağlar, bazanında içi çok şeyini toplar benimki sadeee öneri :)

yadigar olam dedi ki...

Bahar ve Kızısı Yağmur,
Canım bende onun beyazını istiyorum aslında ama İkeanin sitesinde beyazının resmini bulamamıştım :) Aynı fikirdeyiz seninle :))

yadigar olam dedi ki...

LEMONADE,
3 numarayı alt tarafı kullanılabilecek olmasından dolayı sevdim bende :) Yatağınızın boyu büyükse, yeni bir yatak almak 3 yaşını daha da geçebilir bizimki gibi.:)) Tek kişilik bazalı yataklar kullanım açısından güzel ama nedense bana soğuk geliyor görünüş olarak.Belki çookk güzel bir yatak başlığı bulabilirsek olabilir gibi geldi. :)

yadigar olam dedi ki...

Nilhan - Küçük Mucizem,
Canım 3 numara bana da dar gibi geldi.Yerinde görmek lazım sanki. :)

yadigar olam dedi ki...

Hülya,
Nasıl dar değil dimi? Resimde sanki dar gibi geldi bana.

yadigar olam dedi ki...

Filiz,
Canım 3 numara oylamada ağırlıklı şu an.:)) Beyaz yatak kötü mü durur onu pek düşünmemiştim aslında ben, sen söyleyince aklıma geldi.Sevgili Lemonade nin yorumuna da belirttiğim gibi bazalı yataklar soğuk geliyor sanki bana, ama güzel bir yatak başlığı bulursak olur sanki:))

yaruze... dedi ki...

yadigarcım aşkolsun,
beni okumuyorsun galiba :)
seni mimlemiştim haberin ola....

yaruze... dedi ki...

yataklar içinse en kullanışlısı bana göre 3 ve 8.İçinden yatak çıkıyor olması fonksiyonel kılıyor onu.İkeada indirimdeydi geçenlerde.Yedek yatağa her evde ihtiyaç oluyor o nedenle ben olsam onu tercih ederdim...

yadigar olam dedi ki...

yaruze...,
Canım benim okumazmıyım seni, görmemiştim kusura bakma. :)
Evet onların alt kısmının kapalı olması daha avantajlı gibi geliyor banada.

hayat simdi guzel.. dedi ki...

merhaba
ben de kizimi yeni gecirdim karyoladan yataga,cok severek uyuyor.en basta eni dar olmamasina dikkat et,bazali alirsan depo gibi isini gorur,ama bu resimdekilerinden hicbiri odaniza yakistiramadim,sizin daha bir krem,sari,ahsap rengi gibi renklere bakmaniz gerek sanki,baza ve guzel bir baslikla bi isi cozerseniz daha bir uyuumlu olabilir..onerim bunlar tabi,siz gonlunuzden geceni yapiverin...

BALLI LOKMAM dedi ki...

İlk yatak güzel ama büyüyeceğini düşün derim devamlı yatak değiştirmek zor...

yadigar olam dedi ki...

hayat simdi güzel..,
Teşekkür ederim önerilerin için.Bugün başka bir model buldum, sanırım o olacak. :)

yadigar olam dedi ki...

BALLI LOKMAM,
Şu anki evimiz kendimize ait olmadığı için çok da büyük birşey tercih etmek istemiyorum canım.Teşekkür edeim :)

Pelin P.A. dedi ki...

Ben İkea'nın hiç bir ürününü önermiyorum size. Ucuz evet ama hiç kaliteli değil malesef. Benim önerim şu olur.Mevcut odayı satınaldığınız yerden takımı tamamlarsanız hem bütünlük sağlanır hem de miniş büyüyünce onun da kullanabileceği kadar uzun süre dayanır. Sevgiler :)

yadigar olam dedi ki...

Pelin P.A.,
Teşekkür ederim.Çok karıştı kafam :)

Derya dedi ki...

ikea nın 3 tarafı kapalı modellerinde çarsaf geçirmek zor diye duydum..hiç bu açıdan incelediniz mi

blogger anneler birbirini izliyor, ben seni izlemeye aldım, bende seni bloguma beklerim-->tamzamanlianne.blogspot.com

yadigar olam dedi ki...

Derya,
Teşekkür ederim, geliyorum bende size :)

nurgülce dedi ki...

Canım yatak işini hallettin mi bilmiyorum ama ben bir şey gördüm çok hoşuma gitti. kenarları bariyerli çarşaflar çıkmış. Yani derim ki git istediğin yatağı al bariyer eziyeti çekmeden. O çarşaflardan alırsın.

yadigar olam dedi ki...

nurgülce,
Duymamıştım hiç daha önce merak ettim :)